Nieuws

Eerste serie data workshops verklarende analyse voor HBO-professionals bekend!

De Flevo Academie Jeugd heeft de afgelopen periode de workshop verklarende analyse opnieuw vormgegeven. In plaats van een losse workshop zal de verklarende analyse nu bestaan uit een reeks van vier workshops waar tussendoor aan opdrachten en implementatie binnen de eigen werksetting gewerkt wordt. Er worden aparte workshops aangeboden voor HBO- en WO-professionals.

De eerste serie workshops is voor HBO-professionals en is gestart op 7 juni. Kijk voor meer informatie, data en hoe je je kunt inschrijven op de website.

Mocht de eerste HBO reeks gelijk vol zitten, stuur dan een email naar Petra Josso p.josso@windesheim.nl . Geef hierbij aan om hoeveel personen het gaat en of de organisatie al bekend is met de verklarende analyse.

Wil je als WO-professional getraind worden? Neem dan eveneens contact op met Petra Josso via email p.josso@windesheim.nl en geef aan om hoeveel personen het gaat en of de organisatie al bekend is met de verklarende analyse.