Nieuws

Twee nieuwe boeken

Twee nieuwe boeken:

-Like a BOZ - samen organiseren: klantenperspectief als vizier van zorglogistiek
"Anders organiseren" wordt steeds vaker gezien als oplossing voor vraagstukken als het gebrek aan zorgpersoneel en de ouder wordende mens. Dit boek van Nicole de Boer, Iris Goes en Thilou Drubbel van het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg gaat in op de vraag hoe de zorg slimmer georganiseerd kan worden. 

-Samen de puzzel leggen - leren en veranderen door middel van actieleren
Samen leren en werken om tot een gezamenlijke verandering te komen. Dat is actieleren! In dit boek laten auteurs Renate Werkman en Charlotte Vissenberg in zeven heel uiteenlopende voorbeelden zien hoe actieleren benut kan worden bij vraagstukken waar meerdere vakmensen en disciplines bij betrokken zijn.   

De boeken zijn kosteloos. Bestellen? Klik dan hier