Symposium: "Samen sterker in de Jeugdzorg" op 11 maart 2022 --> meld je aan!

Op 11 maart 2022 organiseert de Flevo Academie Jeugd het 5e Flevolandse jeugdzorgsymposium. Ondanks dat we heel graag elkaar live willen ontmoeten, dwingt Corona ons om het symposium online te organiseren. Maar ondanks dat willen we er een dynamisch en interactief programma van maken, waarin jongeren en hun ouders, jeugdzorgmedewerkers, wethouders, verschillende kritische geesten en ‘andersdenkers’ een rol spelen. Het wordt een afwisseling van film, gesprek en concreet met elkaar aan de slag.

Centraal tijdens het symposium staat het thema ‘Samen sterker in de jeugdzorg’. De Flevolandse gemeenten en jeugdhulpaanbieders hebben gezamenlijk uitgesproken dat jeugdhulp samen en dichtbij georganiseerd moet worden. Jeugdhulp moet passen bij het gewone leven en moet eenvoudig en toegankelijk zijn. Om dat te bereiken hebben we elkaar nodig en zullen we meer samen moeten optrekken: gemeenten onderling, lokale toegangen jeugdzorg, jeugdigen en ouders, jeugdhulpaanbieders, het expertisenetwerk en waar nodig ook andere domeinen. Samen staan we sterker en komen we verder! Tijdens het symposium willen we hierin een aantal concrete stappen gaan zetten.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de invulling van het programma. Meld jij je alvast aan?  

Aanmelden jeugdzorgmedewerkers

Ben je jeugdzorgmedewerker en wil je met deelname aan het symposium ook graag accreditatiepunten halen, meld je dan aan via https://flevoacademiejeugd.nl/activiteiten/symposium/symposium-samen-sterker-in-de-jeugdzorg

Aanmelden niet-jeugdzorgmedewerkers

Ben je geen jeugdzorgmedewerker en hoef je geen accreditatiepunten te halen, maar wil je je wel graag inschrijven voor het symposium, klik dan hier

Wanneer: vrijdag 11 maart 2022

Hoe laat: 9.00-16.00 uur 

Waar: Online

Voor wie: jeugdhulpverleners, beleidsadviseurs, managers, wethouders, ervaringsdeskundigen en iedereen die betrokken is bij de jeugdzorg.

Kosten: gratis

Accreditatie: wordt aangevraagd

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. Laat hieronder de eerste reactie achter.

Reageren

Vul een geldig e-mailadres in