Nieuws

Corona Hackathon

Creativiteit in coronatijd. Wat gebeurt er in de jeugdhulp?

We zitten nu al enkele weken midden in de coronacrisis. Ondanks de maatregelen ervaren velen een gevoel van saamhorigheid en zetten we met z’n allen de schouders er onder. Tegelijkertijd ontvangen wij signalen van professionals die zich ernstig zorgen maken om gezinnen die in een crisis (dreigen te) geraken of waar géén contact mee te krijgen is. 

Heb jij of je collega’s mooie ideeën voor werken met kinderen en jongeren op afstand? Of loop je juist tegen problemen aan en maak je je zorgen? Laat het ons weten! Op de website flevoacademiejeugd.nlplaatsen wij de komende tijd ervaringsverhalen, tips voor werken op afstand en links naar relevante informatie. Daarnaast willen we een platform zijn waarbij we met z’n allen samen nadenken over oplossingen.

Contact

De Flevo Academie Jeugd wordt ondersteund door vier medewerkers. Hen kun je de komende tijd mailen, bellen, appen of skypen met je vragen of ideeën: flevoacademiejeugd@windesheim.nlof telefonisch: 

Renate: maandag op 088-4697357 

Lieske: dinsdag op 06-82046024

Charlotte: woensdag en donderdag op 06-42221224

Monique: vrijdag op 088-4698228